Header Ads

Semakan Keputusan Temuduga SPP Online

Semakan Keputusan Temuduga SPP Online| Anda dah semak keputusan temuduga SPP? Berjaya atau tidak? Untuk makluman anda, Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia atau SPP Malaysia yang berperanan menawarkan jawatan kosong kepada kalangan anda yang mahu menjawat jawatan tetap, kontrak atau pun jawatan sementara dalam perkhidmatan pelajaran. Selain itu SPP juga mengawal kenaikan pangkat. Lihat ini juga : SEMAKAN KEPUTUSAN TEMUDUGA SPA

Semakan Keputusan Temuduga SPP Online

Dengan mudah kata jika penjawat awam lain yang mana mahu hantar permohonan jawatan kosong boleh terus diakses ke portal SPA jawatan kosong. Tetapi bagi anda yang berminat dengan perkhidmatan pelajaran, iaitu jawatan PPP Guru Gred DG41 atau pun DG29 perlu hantar ke JobsMalaysia yang akan diuruskan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran selepas itu tujuan temuduga dan pelantikan jawatan.

Semakan Keputusan Temuduga SPP Online


Anda boleh semak keputusan temuduga SPP 2017 secara online menerusi pautan di bawah ;

● KLIK PAUTAN INI → Semakan Keputusan Temuduga SPP 

Semakan Keputusan Temuduga SPP Online
Contoh Semakan Keputusan Temuduga SPP Malaysia 
Baca juga : Semakan Panggilan Temuduga SPP 2017

Semoga anda berjaya mendapat jawatan dalam Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran dan jika berjaya anda akan dihantar ke seluruh sekolah di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Selamat maju jaya menjawat dalam perkhidmatan awam.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.