Header Ads

Semakan Temuduga Latihan Separa Perubatan 2019

Semakan Temuduga Latihan Separa Perubatan 2019 |Anda bakal menduduki temuduga Latihan Separa Perubatan tahun 2018? Terlebih dahulu pihak kami ucapkan tahniah kepada calon yang berjaya melepasi peperiksaan Separa Perubatan dan mendapat tempat untuk sesi temuduga nanti bagi jawatan Latihan Separa Perubatan. Untuk makluman anda, calon boleh membuat semakan temuduga Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma sesi Julai 2018 bagi seluruh Malaysia pada 10 April 2018.

Semakan Temuduga Latihan Separa Perubatan 2017

Manakala, calon-calon peperiksaan Latihan Separa Perubatan bagi Semenanjung Malaysia dan Sabah masih belum ditetapkan jadual untuk sesi temuduga. Disini admin kongsikan cara semakan temuduga latihan separa perubatan ambilan sesi 2018.

Semakan Jadual Temuduga Latihan Separa Perubatan 2019 


Untuk membuat semakan temuduga separa perubatan, anda boleh klik pautan di bawah ;

● Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma sesi Julai 2018 bagi Sarawak : KLIK SEMAK

● Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma sesi Julai 2018 bagi Sabah : KLIK SEMAK

● Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma sesi Julai 2018 bagi Semenanjung Malaysia : KLIK SEMAK

PERSEDIAAN DENGAN PANDUAN TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN


Jika anda masih tercari-cari bahan rujukan untuk temuduga Separa Perubatan sesi 2018, anda boleh mendapatkan panduan & rujukan lengkap separa perubatan sebagai persediaan sebelum menghadapi hari temuduga sebenar.

Nak tahu rahsia LULUS TEMUDUGA KERAJAAN DENGAN MUDAH..? Anda perlu dapatkan rujukan tersebut dengan klik link yang disediakan di bawah ;
Baca juga :
Contoh Soalan Temuduga Separa Perubatan

Semoga perkongsian ini dapat membantu calon-calon separa perubatan 2018 untuk menduduki temuduga nanti. Selamat maju jaya. Bagi calon yang gagal boleh cuba lagi tahun hadapan.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.