Header Ads

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan 2020

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan 2020. Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman, mempelawa kepada calon yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan tahun 2020 di Bahagian Psikologi dan Kaunseling, Institut Pendidikan Guru dan Kolej Matrikulasi. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online di laman web SPA. Tarikh tutup permohonan adalah pada 5 Mei 2019 jam 11.59 malam.

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan 2019

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan 2020 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan termasuk memaparkan kekosongan jawatan dan tarikh tutup permohonan :

A. Bahagian Psikologi dan Kaunseling 

Jawatan : Timbalan Setiausaha Bahagian DG54
Kekosongan : 2

Jawatan : Kaunselor Kanan DG48
Kekosongan : 6

Iklan Permohonan Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan


Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan 2019

Cara Permohonan Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan di Bahagian Psikologi dan Kaunseling, Institut Pendidikan Guru dan Kolej Matrikulasi tahun 2020 seperti di bawah :

1. Permohonan hendaklah dikemukakan dengan menggunakan borang BPsK/001/02B seperti di lampiran.

2. Permohonan hendaklah dikemukakan melalui ketua jabatan masing-masing yang disertakan dengan kenyataan Kementerian yang di kemaskini dan markah Nilaian Prestasi Tahunan untuk 3 tahun terakhir.

3. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil kelayakan, salinan kad pengenalan dan sijil kelahiran yang telah disahkan.

4. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 32cmx22cm ke alamat berikut ;

Setiausaha Bahagian
Bahagian Psikologi dan Kaunseling
Kementerian Pendidikan Malaysia
Aras 1, Blok E9, Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 PUTRAJAYA
(u.p Unit Pentadbiran dan Kewangan)

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Bahagian Psikologi dan Kaunseling, Institut Pendidikan Guru dan Kolej Matrikulasi.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.