Header Ads

Jawatan Kosong USM 2020 Universiti Sains Malaysia

Jawatan Kosong USM 2020 Universiti Sains Malaysia. Anda ingin bekerja di sektor kerajaan? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Sains Malaysia (USM) bagi tahun 2020. Untuk makluman, kini ditawarkan pelbagai jawatan kosong di Universiti Sains Malaysia. Permohonan jawatan kosong USM ini boleh dibuat secara online di laman web rasmi USM. Tarikh tutup permohonan adalah pada tidak dinyatakan.

Jawatan Kosong USM 2019 Universiti Sains Malaysia

Jawatan Kosong USM 2020 Universiti Sains Malaysia 


UNIVERSITI SAINS MALAYSIA (USM) adalah sebuah Universiti Awam yang bertekad untuk menjadi sebuah pusat rujukan serantau dalam Integrasi Naqli dan Aqli sedang mencari calon-calon yang berkelayakan, dinamik, bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan berikut :

1. PENGURUS PROJEK N41

2. PENOLONG PENGURUS PROJEK N29

Cara Permohonan Jawatan Kosong Universiti Sains Malaysia Online


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong Universiti Sains Malaysia tahun 2020 secara dalam talian (online) seperti di bawah :

Calon yang berminat boleh memohon dengan mengemukakan Butir Jayadiri (resume) dan perlu diemailkan kepada farahdina@usm.my atau mn.hazim@usm.my dengan menyatakan pada email jawatan yang dipohon.

Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian seperti berikut ;

Muhamad Nur Hazim bin Mazlan
Penolong Pendaftar
04-6536406
mn.hazim@usm.my

Semoga anda berjaya ditawarkan jawatan di Universiti Sains Malaysia tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.