Header Ads

Jawatan Kosong Pos Malaysia 2020 (Pelbagai Negeri)

Jawatan Kosong Pos Malaysia 2020 (Pelbagai Negeri). Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam atau swasta. Untuk makluman, Pos Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang mempunyai  ciri-ciri modal insan yang berkompetensi, berkelayakan, berintegriti, berfikiran dinamik, berkeyakinan tinggi untuk mengisi kekosongan jawatan di Pos Malaysia. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat dengan menghadiri temuduga yang dinyatakan beserta resume dan dokumen berkaitan. Tarikh tutup permohonan adalah pada 14 Jun 2019.

Jawatan Kosong Pos Malaysia 2019 (Pelbagai Negeri)

Jawatan Kosong Pos Malaysia 2020 (Pelbagai Negeri) 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong Pos Malaysia termasuk memaparkan senarai jawatan, aplikasi permohonan dan tarikh tutup :

Jawatan :
1. POSMEN
2. POSNITA
3. KURIER
4. PEMANDU LORI & VAN
Kekosongan Baru 2019
Lokasi Kekosongan : Johor
Tarikh Tutup Permohonan : 14 Jun 2019

Cara Permohonan Jawatan Kosong Pos Laju 


Calon-calon yang berminat dan berkelayakan dijemput hadir pada tarikh temuduga yang dinyatakan dengan membawa bersama resume beserta dokumen asal & salinan kad pengenalan, Lesen memandu, sijil-sijil akademik (PMR & SPM), dokumen yang berkaitan dan 1 keping gambar berukuran pasport.

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Pos Malaysia.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.