Header Ads

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Sabah 2020 (UMS)

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Sabah 2020 (UMS). Anda ingin bekerja di sektor kerajaan? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Malaysia Sabah (UMS). Untuk makluman, kini ditawarkan pelbagai jawatan kosong di Universiti Malaysia Sabah tahun 2020. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online di laman web rasmi UMS. Tarikh tutup permohonan adalah 25 Julai 2019.

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Sabah 2019 (UMS)

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Sabah 2020 (UMS) 


Universiti Malaysia Sabah merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam yang ditubuhkan di bawah Akta Universiti dan Kolej 1971, dengan ini mempelawa seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan (TETAP) di Hospital Pengajar UMS (HUMS) sepertimana berikut :

Jawatan :
1. JURU X-RAY
2. PEGAWAI PEGAWAI FARMASI
3. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN
4. PEGAWAI FARMASI
5. JURURAWAT
Lokasi Kekosongan : SABAH
Tarikh Tutup Permohonan : 24 JUN 2019 (ISNIN)

Cara Permohonan Jawatan Kosong UMS Online


Berikut adalah panduan permohonan jawatan di Universiti Malaysia Sabah tahun 2020 secara dalam talian (online) seperti di bawah :

Permohonan boleh dikemukakan melalui laman sesawang http://registrar.ums.edu.my (kakitangan UMS) atau http://ejobs.ums.edu.my/ejobs (orang awam). Tarikh tutup permohonan adalah pada 25 Julai 2019.

Semoga anda berjaya ditawarkan jawatan di Universiti Malaysia Sabah tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.