Header Ads

Jawatan Kosong Yayasan Selangor 2020

Jawatan Kosong Yayasan Selangor 2020. Anda ingin bekerja di Yayasan Selangor? Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong. Untuk makluman mempelawa kepada calon yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong Yayasan Selangor tahun 2020. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara dalam talian di laman web Yayasan Selangor. Tarikh tutup permohonan adalah pada 9 Ogos 2019.

Jawatan Kosong Yayasan Selangor 2019

Jawatan Kosong Yayasan Selangor 2020 


Permohonan adalah dipelawa daripada rakyat Negeri Selangor atau warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di Yayasan Selangor :

Jawatan : PEGAWAI KHAS
Kekosongan Baru 2019
Lokasi Kekosongan : Selangor
Tarikh Tutup : 9 Ogos 2019

Cara Permohonan Jawatan Yayasan Selangor Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong YAYASAN SELANGOR tahun 2020 seperti di bawah :

1. Borang Permohonan Jawatan Kosong boleh dimuat turun melalui laman web Yayasan Selangor http://www.yayasanselangor.org.my/borang-1/.

2. Pemohon hendaklah menghantar ‘resume’ beserta Borang Permohonan Jawatan ke Unit Sumber Manusia. Pemohon yang masih berkhidmat dengan Yayasan Selangor hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Bahagian/ Unit dan disertakan dengan sesalinan sijil-sijil yang berkaitan yang telah disahkan.

3. Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 18, MENARA YAYASAN SELANGOR,
NO. 18A, PERSIARAN BARAT,
46000 PETALING JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN
(U.P: UNIT SUMBER MANUSIA)

4. Semua permohonan hendaklah sampai tidak lewat dari tarikh tutup iklan pada hari Jumaat,  09 Ogos 2019, jam 4.00 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil menghadiri temuduga.

5. Calon yang tidak menerima jawapan setelah 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Selangor tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.