Header Ads

Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya 2020

Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya 2020. Peluang buat mereka yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di sektor awam atau swasta. Untuk makluman mempelawa kepada mereka yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Putrajaya tahun 2020. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat dengan hantarkan resume ke hr@cruisetasikputrajaya.com. Tarikh tutup permohonan adalah pada 16 September 2019.


Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya 2020 


Bagi memenuhi aspirasi untuk menjadi produk pelancongan yang terbaik di Putrajaya, Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) yang merupakan Anak Syarikat Perbadanan Putrajaya (PPj) yang
menguruskan Cruise Tasik Putrajaya, Marina Putrajaya, Pusat Rekreasi Air Putrajaya dan Skyrides Festivals Park Putrajaya, sedang mencari calon-calon yang kreatif dan berinovasi untuk mengisi kekosongan jawatan dengan syarat/ kelayakan seperti berikut:

● Jawatan :
1. JURUTEKNIK
2. PEMBANTU KHIDMAT PELANGGAN
3. PENGAWAL KESELAMATAN
4. PENGURUS JUALAN DAN PEMASARAN
5. PEMBANTU AKAUN
Lokasi Kekosongan : Putrajaya
Sektor : GLC
Tarikh tutup permohonan : 16 September 2019

Cara Permohonan Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong Perbadanan Putrajaya tahun 2020 seperti di bawah :

1. Sekiranya anda memiliki kriteria-kriteria yang kami cari dan bersedia untuk bekerja dengan penuh dedikasi ke arah merealisasikan aspirasi kami, sila hantarkan resume ke hr@cruisetasikputrajaya.com dengan menyatakan jawatan yang dipohon di bahagian subjek e-mel.

2. Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi. Tarikh Tutup Permohonan: 16 September 2019 (Isnin)

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Putrajaya tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.