Header Ads

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung 2020 (MPM)

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung 2020 (MPM). Berminat bekerja di Majlis Perbandaran? Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman, permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Majlis Perbandaran Manjung tahun 2020. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online di laman sesawang rasmi https://digital.perak.my. Tarikh tutup permohonan adalah pada 14 Februari 2020.

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung 2020 (MPM)

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung 2020 (MPM) 


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk mengisi jawatan berikut :

Jawatan :
1. PEGAWAI PENILAIAN GRED W41
2. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN GRED W29
3. PENOLONG JURUTERA GRED JA29
4. PEMBANTUKESIHATAN AWAM GRED U19
Kekosongan Baru 2020
Lokasi Kekosongan : Perak
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup Permohonan : 14 Februari 2020

Cara Permohonan Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung Online 


Permohonan hendaklah menggunakan aplikasi atas talian (online) sahaja dengan melayari laman web Majlis Perbandaran Manjung di www.mpm.gov.my dan pemohon akan dihubungkan ke Laman Portal Perak Digital Negeri Perak di bawah Aplikasi Permohonan Jawatan Kosong di https://digital.perak.my.

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Manjung tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.