Header Ads

Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Islam Malaysia 2020 (JAKIM)

Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Islam Malaysia 2020 (JAKIM). Anda ingin bekerja di sektor kerajaan? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) tahun 2020. Untuk makluman, kini anda dipelawa untuk membuat permohonan jawatan Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19 di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online menerusi laman web rasmi SPA. Tarikh tutup permohonan adalah pada 11 Oktober 2020.Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Islam Malaysia 2020 (JAKIM) 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong terkini di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia termasuk memaparkan kekosongan jawatan dan tarikh tutup permohonan :

Jawatan : Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
Kekosongan : 30
Simpanan : 60
Jabatan : Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup Permohonan : 11 Oktober 2020
Cara Permohonan Jawatan Kosong JAKIM Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia secara dalam talian seperti di bawah :

Permohonan ini boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA9 https://spa9.spa.gov.my/login

Calon-calon yang telah mendaftarkan permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. 

Semoga anda berjaya mendapat tawaran jawatan kosong di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.