Header Ads

Semakan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2020 (Bertaraf Diploma)

Semakan Peperiksaan Online Latihan Separa 2020 Perubatan Bertaraf Diploma. Adakah anda calon Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma 2020? Bagi calon peperiksaan online Separa Perubatan bertaraf Diploma sesi Januari 2020 Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak yang mendapat panggilan daripada Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) akan menerima pesanan dari SMS atau email "Anda dijemput untuk menduduki Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan". Untuk semakan panggilan peperiksaan Separa Perubatan anda boleh semak secara online di portal web SPA.

Semakan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2020 (Bertaraf Diploma)

Semakan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2020 (Bertaraf Diploma) 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan panggilan peperiksaan online Separa Perubatan tahun 2020 termasuk memaparkan tarikh dan cara semakan :

● Semakan Peperiksaan Online Separa Perubatan → SEMAK SINI 
● Tarikh : 7 September 2017
● Hari : Khamis
● Masa : 5.30 petang - 6.10 petang

Nota Rujukan Peperiksaan Online Separa Perubatan 2020


Sebelum anda menghadiri peperiksaan online Separa Perubatan, calon perlu mengetahui format soalan dan contoh-contoh soalan peperiksaan Separa Perubatan yang akan dijawab nanti. Jika tidak kemungkinan anda akan gagal dalam peperiksaan tersebut agak besar kerana anda perlu buat persiapan rapi sebelum peperiksaan.

Berita baik buat anda dimana Tim Infokerjaya ada terbitkan satu rujukan lengkap untuk peperiksaan Latihan Separa Perubatan. Bagi anda yang berminat untuk dapatkan panduan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan ini sila klik link di bawah ;


Selamat maju jaya kepada calon peperiksaan Separa Perubatan sesi 2020!

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.