Header Ads

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Separa Perubatan Bertaraf Diploma 2020

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Separa Perubatan 2020. Adakah anda calon Peperiksaan Online Separa Perubatan bertaraf Diploma sesi September 2020? Jika ya! Terlebih dahulu tim SPA8i mengucapkan terima kasih kepada calon-calon yang telah menjawab soalan exam online Separa Perubatan pada 7 September 2017 (Khamis). Untuk makluman, seramai 9,303 calon telah menduduki peperiksaan untuk jawatan ini dengan jayanya.

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Separa Perubatan Bertaraf Diploma 2017

Menerusi portal SPA, keputusan peperiksaan bagi memasuki Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma akan diumumkan di pautan http://www.spa gov.my selewat-lewatnya pada 15 September 2017 (Jumaat). Sekiranya anda lulus peperiksaan online ini, sekaligus anda layak untuk menduduki sesi temuduga Separa Perubatan Bertaraf Diploma nanti.

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Separa Perubatan Bertaraf Diploma 2020 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang keputusan peperiksaan Separa Perubatan termasuk memaparkan tarikh dan jumlah calon :

Tarikh : 15 September 2017 (jangkaan)
Hari : Jumaat
Calon : Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Separa Perubatan Bertaraf Diploma 2017

Bagi anda yang berjaya, calon perlu membuat persediaan seterusnya untuk menghadapi temuduga Latihan Separa Perubatan sesi 2020. Dengan itu anda perlu mendapatkan Panduan Temuduga Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma untuk membuat rujukan tentang soalan temuduga yang akan ditanya oleh panel penemuduga nanti.

Untuk mendapatkan panduan itu, anda boleh terus layari ke laman web seperti di bawah ;

Baca juga :
Senarai Gaji, Elaun Khas dan Kemudahan Jururawat 

Selamat maju jaya kepada calon Separa Perubatan Bertaraf Diploma sesi 2017.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.