Header Ads

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11. Adakah anda calon Pembantu Perawatan Kesihatan U11? Panduan buat anda yang telah menduduki Ujian Psikometrik sesi 2018? Terlebih dahulu diucapkan tahniah kepada calon-calon yang telah menduduki Ujian Psikometrik bagi jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 pada Oktober 2018 lalu. Untuk makluman, keputusan Ujian Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11 boleh disemak selepas pengumuman daripada portal rasmi SPA. Tarikh keputusan Psikometrik akan dikemaskini nanti.

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan keputusan ujian psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11 termasuk aplikasi semakan :

Persiapan Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 2018 


Khas buat anda yang berjaya dengan jayanya dalam Ujian Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11. Bagi anda yang lulus Ujian Psikometrik, anda bakal ke sesi temuduga sebagai fasa terakhir sebelum anda menjawat jawatan berkenaan.

Berita baik buat calon dimana tim infokerjaya ada sediakan satu rujukan lengkap untuk temuduga kerja kerajaan. Rujukan ini lengkap dengan nota terkini, contoh soalan, pakaian yang tepat dan tips temuduga. Untuk dapatkan rujukan temuduga ini sila klik pautan (link) di bawah :


Selamat maju jaya kepada calon Pembantu Perawatan Kesihatan U11 sesi 2018. Semoga anda berjaya mendapat tawaran kemasukan ke sektor perkhidmatan awam.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.