Header Ads

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11. Adakah anda calon Pembantu Perawatan Kesihatan U11? Panduan buat anda yang telah menduduki Ujian Psikometrik sesi 2018? Terlebih dahulu diucapkan tahniah kepada calon-calon yang telah menduduki Ujian Psikometrik bagi jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 pada Oktober 2018 lalu. Untuk makluman, keputusan Ujian Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11 boleh disemak selepas pengumuman daripada portal rasmi SPA. Tarikh keputusan Psikometrik bagi jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan U11 boleh disemak pada 15 November 2018.

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Semakan Keputusan Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan keputusan ujian psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan U11 termasuk aplikasi semakan :

TARIKH SEMAKAN : 15 NOVEMBER 2018

MAKLUMAN TERKINI : KEPUTUSAN  UJIAN PSIKOMETRIK
============================================

1) PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN GRED U11 (CALON SEMENANJUNG) DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Pautan Alternatif:
----------------------
Sila layari laman web : http://online.spa.gov.my/psikometrik/keputusan/kep_psikometrik.php?pemerolehan=SS20180043

2) PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN GRED U11 (CALON SABAH) DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Pautan Alternatif:
----------------------
Sila layari laman web : http://online.spa.gov.my/psikometrik/keputusan/kep_psikometrik.php?pemerolehan=SS20180044

Portal SPA :
---------------
http://www.spa.gov.my/web/guest/senarai-keputusan-peperiksaan/pemeriksaan-fizikal-pancaindera-dan-kecergasan

Persiapan Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 2018 


Khas buat anda yang berjaya dengan jayanya dalam Ujian Psikometrik Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11. Bagi anda yang lulus Ujian Psikometrik, anda bakal ke sesi temuduga sebagai fasa terakhir sebelum anda menjawat jawatan berkenaan.

Berita baik buat calon dimana tim infokerjaya ada sediakan satu rujukan lengkap untuk temuduga kerja kerajaan. Rujukan ini lengkap dengan nota terkini, contoh soalan, pakaian yang tepat dan tips temuduga. Untuk dapatkan rujukan temuduga ini sila klik pautan (link) di bawah :

>> DAPATKAN EBOOK TEMUDUGA KERAJAAN SEKARANG <<


Join Group Telegram IV Pembantu Perawatan Kesihatan 


Bagi yang lulus temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan U11 boleh join di https://t.me/pembantuperawatankesihatan

INFO BERKAITAN : Contoh Soalan Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan U11 

Selamat maju jaya kepada calon Pembantu Perawatan Kesihatan U11 sesi 2018. Semoga anda berjaya mendapat tawaran kemasukan ke sektor perkhidmatan awam.

20 ulasan:

  1. Bila lah keputusan ujian psikometrik pembantu perawatan kesihatan gred u11 nak keluar... 😐

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ade info apa2 ? Saya pun sama sedang tunggu result jawatan yg sama.

      Padam
    2. Sy pon..msih tggu result ujian yg sme...

      Padam
  2. Moga saya lulus ujian..berharap dapat ditemuduga lagi..

    BalasPadam
  3. harap2 la lulus ujian tu.kalau saya dapat kerja ni,ni semua rezeki anak2 saya

    BalasPadam
  4. Lambat lagi ka nak tahu keputusannya !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu! Kenape lambat sgt result nye nak keluar ye😞

      Padam
  5. BANYAK LAGI TAPISAN.. lepas lulus ujian ni.. kena sesi Assessment Centre pulak.. kalau dah lulus yg Assessment Centre, baru dapat p temu duga..

    BalasPadam
  6. BANYAK LAGI TAPISAN.. lepas lulus ujian ni.. kena sesi Assessment Centre pulak.. kalau dah lulus yg Assessment Centre, baru dapat p temu duga..

    BalasPadam
  7. sy pun tgh tggu result jgk..haish knp x keluar lagi...

    BalasPadam
  8. Ade sapa2 dh dpt keputusan ujian ni ke? Bila keluar ye?

    BalasPadam
  9. Lps kluar kputusn?bila dpt tarikh iv?

    BalasPadam
  10. alhamdulillah lulus..bila tarikh utk sesi temuduga yg akhir??siapa yg tahu cer dlu

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum..saya nak tanya saya terlepas untuk ujian psikometrik yang lalu...mohon pencerhan bagai mana untuk mengetahui yang kita dapat menduduki ujian tersebut...saya dpt tahu selepas semak status di portal spa yang saya tidak menduduki ujian tersebut....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setahu saya, klu terlepas, kira tak dpt dh. Sbb ujian dh selesai. Xde sesi ulangan.

      Padam
    2. Bleh saya tahu bla kita mduduki ujian tersbut

      Padam
  12. Alhamdulillah, lulus juga. Tapi bila tarikh untuk kita sema iv dan tempat ya? Siapa tahu? Mohon share. Terima kasih.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.