Header Ads

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis 2020

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis 2020. Peluang buat mereka yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman daripada portal SPA mempelawa kepada mereka yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis tahun 2020. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online di laman web SPA. Tarikh tutup permohonan adalah pada 12 Julai 2020 jam 11.59 malam.

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis 2019

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis 2020 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong SPA8 terkini di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis termasuk memaparkan kekosongan jawatan, tarikh dan aplikasi permohonan :

SENARAI JAWATAN 

Jawatan : Pemandu Kenderaan Gred H11
Kekosongan : 8
Simpanan : 10
Tarikh tutup permohonan : 12 Julai 2020


Iklan Permohonan Jawatan Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis Cara Permohonan Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis secara dalam talian (online) menerusi pautan di bawah. Untuk memohon, sila klik pautan Borang SPA8i di bawah :

1) https://putra2.spa.gov.my/spa8new/login.jsp

2) https://putra12.spa.gov.my/spa8new/login.jsp

Nota : Sila rujuk panduan permohonan jawatan SPA disini.

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di SUK Negeri Perlis tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.