Header Ads

Semakan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN 2017

Semakan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN | Adakah anda calon Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDNM sesi September 2017? Jika ya! Untuk makluman anda, kini calon boleh membuat semakan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41 secara atas talian (online) mulai 6 September 2017 menerusi pautan di bawah.

KLIK → http://e-semakanntt.spa.gov.my/

Semakan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN 2017

Semakan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN Sesi 2017


Berikut adalah hebahan daripada pihak SPA berkenaan tarikh dan maklumat exam.

MAKLUMAT TERKINI : JADUAL PEPERIKSAAN ONLINE

=====================================

PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 41 LHDN

Tarikh Peperiksaan : 20 September 2017 (Rabu)
Masa : 8.00 malam - 10.20 malam

Untuk pengetahuan calon, anda bakal menduduki exam online Pegawai Eksekutif Gred 41 Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) pada 20 September 2017 ini. Untuk sesi ini, anda akan diuji melalui 3 seksyen soalan iaitu Seksyen A (Pengetahuan AM), Seksyen B (Daya Menyelesaikan Masalah) dan Seksyen C (Kefahaman Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris).

Semakan Keputusan Peperiksaan Pegawai Eksekutif LHDN 


Untuk pengetahuan calon, anda boleh membuat semakan keputusan peperiksaan Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41 melalui email pada 3 Oktober 2017. Semakan secara online boleh melalui link di bawah ;

==>> http://e-semakanntt.spa.gov.my

Nota Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDNM 


Sebelum anda menghadiri peperiksaan online Pegawai Eksekutif LHDN, calon perlu mengetahui kriteria soalan, contoh soalan dan nota rujukan untuk panduan menjawab exam online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDNM nanti. Dengan itu memudahkan anda menjawab soalan-soalan Pegawai Eksekutif LHDN mengikut waktu yang ditetapkan.

Untuk memudahkan calon mendapatkan informasi terkini tentang peperiksaan Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN 2017, tim SPA8i menyediakan satu channel khas di Telegram. Calon digalakkan join channel itu untuk mendapatkan rujukan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN yang akan diedarkan nanti.

Join channel Telegram EXAM ONLINE LHDN → https://t.me/joinchat/DzgIQA6dZtiYNWO7UqBMVQ

Baca juga :
● Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDN
● Jawatan Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41

Semoga anda berjaya menduduki peperiksaan online Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41 sesi September 2017. Selamat maju jaya kepada calon.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.