Header Ads

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad 2020

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad 2020. Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman mempelawa kepada calon yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad tahun 2020. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online di laman web rasmi JobStreet. Tarikh tutup permohonan adalah pada 25 Ogos 2019.

Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad 2019

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad 2020 


Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Malaysia dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-

Jawatan :
1. PENYELIA OPERASI
2. RECEPTIONIST / PENYAMBUT TETAMU
3. PEGAWAI AR-RAHNU
Kekosongan Baru 2019
Lokasi Kekosongan : Pelbagai Negeri
Tarikh Tutup : 25 Ogos 2019

Cara Permohonan Jawatan Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad tahun 2020 seperti di bawah :

Permohonan hendaklah dibuat secara on-line melalui laman sesawang JobStreet https://www.jobstreet.com.my/en/job-search/jobs-at-koperasi-kakitangan-bank-rakyat-berhad/ sehingga tarikh tutup permohonan 25 Ogos 2019.

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad 2019 tahun 2020.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.