Header Ads

Jawatan Kosong Kerajaan Kedah 2024 (SPA)

Jawatan Kosong Kerajaan Kedah 2024 (SPA). Adakah anda ingin bekerja di sektor perkhidmatan awam? Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah tahun 2024? Permohonan adalah dipelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berasal daripada Kedah yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan awam yang ditawarkan di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam,Negeri Kedah Darul Aman tahun 2024. Untuk makluman, terdapat pelbagai jawatan kosong SPA yang ditawarkan di negeri Kedah adalah seperti berikut.

Jawatan Kosong Kerajaan Kedah 2023 (SPA)

Jawatan Kosong Kerajaan Kedah 2024 (SPA)


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang permohonan jawatan kosong SPA negeri Kedah termasuk memaparkan senarai jawatan kosong terkini dan cara permohonan online :

Senarai Jawatan Kosong SPA Kedah 2024


Tiada sebarang kekosongan jawatan di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah tahun 2024.

Cara Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah Online 


1. Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan melayari laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah di pautan https://spa.kedah.gov.my/pemohon-pekerjaan/

2. Bagi pengguna pertama kali perlu mendaftar akaun SPA dahulu. Manakala bagi mereka yang telah mendaftar, anda hanya perlu login dan kemaskini permohonan anda.

3. Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum anda membuat sebarang permohonan.

4. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

Nota Penting :
● Pendaftaran permohonan jawatan adalah sepanjang masa dan hanya diterima melalui online sahaja.
● Sebarang surat menyurat dan penghantaran resume tidak diperlukan.
● Tempoh sah laku permohonan adalah setahun. Urusan pengambilan adalah tertakluk kepada kekosongan jawatan yang dilaporkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah.

Semoga anda berjaya mendapat tawaran kekosongan jawatan di sektor perkhidmatan awam Negeri Kedah tahun 2024.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.