Header Ads

Jawatan Kosong Majlis Daerah Perak Tengah 2019

Jawatan Kosong Majlis Daerah Perak Tengah 2019. Berminat bekerja di Majlis Daerah? Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman, permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) tahun 2019. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat dengan memuat turun borang permohonan di laman web rasmi www.mdpt.gov.my. Tarikh tutup permohonan adalah pada 17 Disember 2019.

Jawatan Kosong Majlis Daerah Perak Tengah 2019

Jawatan Kosong Majlis Daerah Perak Tengah 2019


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk mengisi jawatan berikut :

Jawatan :
1. PEMBANTU AWAM
2. PEMBANTU KENDERAAN
Kekosongan Baru 2019
Lokasi Kekosongan : Perak
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup Permohonan : 17 Disember 2019

Cara Permohonan Jawatan Kosong Majlis Daerah Perak Tengah 2019 


1. Permohonan hendaklah dibuat menggunakan borang yang boleh didapati dan muat turun di laman web www.mdpt.gov.my atau di Jabatan Khidmat Pengurusan dan Penguatkuasaan Majlis Daerah Perak Tengah.

2. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan keputusan peperiksaan bagi kelayakan yang disyaratkan, kad pengenalan, sijil kelahiran yang disahkan dan sekeping gambar berukuran pasport.

3. Borang permohonan yang telah lengkap dan hendaklah dikemukakan kepada ;

Yang Dipertua
Majlis Daerah Perak Tengah
Kompleks Majlis Daerah Perak Tengah
32610 Seri Iskandar

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Perak Tengah tahun 2019.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.