Header Ads

Semakan Keputusan Peperiksaan Perangkawan E41 2020

Semakan Keputusan Peperiksaan Perangkawan E41 2020. Adakah anda calon Perangkawan? Panduan buat anda yang telah menduduki peperiksaan online untuk jawatan Perangkawan Gred E41. Terlebih dahulu diucapkan tahniah kepada calon-calon yang telah menduduki peperiksaan Perangkawan pada 15 Januari 2020. Untuk makluman keputusan peperiksaan online Perangkawan akan diumumkan di laman Facebook Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Semakan boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA.

Semakan Keputusan Peperiksaan Perangkawan E41 2020

Semakan Keputusan Peperiksaan Perangkawan E41 2020


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan keputusan peperiksaan Perangkawan termasuk memaparkan tarikh dan aplikasi semakan :

Tarikh Semakan : akan dikemaskini

Panduan Lengkap Temuduga Kerja Kerajaan 


Khas kepada calon yang lulus dengan jayanya dalam peperiksaan online yang dijalankan oleh SPA. Bagi anda yang lulus peperiksaan online, anda bakal ke fasa seterusnya iaitu temuduga sebagai fasa terakhir sebelum anda menjawat jawatan berkenaan.

Berita baik buat calon dimana tim infokerjaya ada sediakan satu rujukan lengkap untuk temuduga kerja kerajaan. Rujukan ini lengkap dengan nota padat, contoh soalan terkini, tips pakaian yang tepat dan panduan temuduga.

Untuk dapatkan rujukan temuduga ini sila klik pautan (link) di bawah :

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.