Header Ads

Semakan Keputusan Peperiksaan Pegawai Bomba KB19

Semakan Keputusan Peperiksaan Pegawai Bomba KB19. Adakah anda calon Pegawai Bomba? Panduan buat anda yang telah menduduki peperiksaan online untuk jawatan Pegawai Bomba Gred KB19. Terlebih dahulu diucapkan tahniah kepada calon-calon yang telah menduduki peperiksaan Pegawai Bomba pada 20 Februari 2020. Untuk makluman keputusan peperiksaan online Pegawai Bomba akan diumumkan di laman sesawang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam.

Semakan Keputusan Peperiksaan Pegawai Bomba KB19

Semakan Keputusan Peperiksaan Pegawai Bomba KB19


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan keputusan peperiksaan Pegawai Bomba termasuk memaparkan tarikh dan aplikasi semakan :

Tarikh Semakan : akan dikemaskini

Panduan Lengkap Temuduga Kerja Kerajaan 


Khas kepada calon yang lulus dengan jayanya dalam peperiksaan online yang dijalankan oleh SPA. Bagi anda yang lulus peperiksaan online, anda bakal ke fasa seterusnya iaitu temuduga sebagai fasa terakhir sebelum anda menjawat jawatan berkenaan.

Berita baik buat calon dimana tim infokerjaya ada sediakan satu rujukan lengkap untuk temuduga kerja kerajaan. Rujukan ini lengkap dengan nota padat, contoh soalan terkini, tips pakaian yang tepat dan panduan temuduga.

Untuk dapatkan rujukan temuduga ini sila klik pautan (link) di bawah :

2 ulasan:

  1. Saya nak tanya bila diumumkan ujian peringkat kedua pegawai bomba gred kb19 dijalankan?saya dh lulus ujian peperiksaan online bulan feb haritu..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.