Header Ads

Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia (MAQIS) 2021

Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia (MAQIS) 2021. Anda ingin bekerja di sektor kerajaan? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia (MAQIS) tahun 2021. Untuk makluman, kini anda dipelawa untuk membuat mengisi kekosongan jawatan terkini tahun 2021 di Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online menerusi laman web rasmi SPA. Tarikh tutup permohonan adalah pada 28 Julai 2021.


Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia (MAQIS) 2021

Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia (MAQIS) 2021


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong terkini di Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia termasuk memaparkan kekosongan jawatan dan tarikh tutup permohonan :

Jawatan : PENOLONG PEGAWAI PENGUAT KUASA
Kekosongan : 100
Simpanan : 40
Jabatan : Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup Permohonan : 28 Julai 2021


Cara Permohonan Jawatan Kosong MAQIS 2021


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia secara dalam talian seperti di bawah :

Permohonan ini boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA https://spa9.spa.gov.my/login

Semoga anda berjaya mendapat tawaran jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksaan Malaysia tahun 2021.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.