Header Ads

Semakan Temuduga Pembantu Tadbir Gred N19

Semakan Temuduga Pembantu Tadbir Gred N19 | Anda bakal menduduki temuduga Pembantu Tadbir Gred N19 tahun 2017? Terlebih dahulu pihak kami ucapkan tahniah kepada calon yang mendapat tempat untuk temuduga bagi jawatan Pembantu Tadbir N19. Untuk makluman anda, calon boleh membuat semakan temuduga Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N19 mulai dari 29 Oktober 2017 hingga 17 November 2017. Lihat ini juga → Gaji, Kelayakan & Tugas Pembantu Tadbir N19

Semakan Temuduga Pembantu Tadbir Gred N19

Semakan Jadual Temuduga Pembantu Tadbir Gred N19


MAKLUMAN TERKINI : SEMAKAN PENJADUALAN TEMU DUGA
================================================

PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

Tarikh Temu Duga: 29 Oktober 2017 - 17 November 2017

Sila layari laman web :

Klik Sini 👉http://www.spa.gov.my/web/guest/senarai-penjadualan-temu-duga/

PERSEDIAAN DENGAN PANDUAN TEMUDUGA PEMBANTU TADBIR N19


Jika anda masih tercari-cari bahan rujukan untuk temuduga Pembantu Tadbir N19 sesi 2017, anda boleh mendapatkan panduan & rujukan Pembantu Tadbir sebagai persediaan sebelum menghadapi hari temuduga sebenar.

Sekiranya anda salah seorang calon terlibat temuduga pembantu tadbir kali ini, ambil peluang ini untuk mendapatkan nota-nota temuduga dan contoh soalan temuduga pembantu tadbir N19 menerusi pautan di bawah :


Untuk makluman, pakej rujukan ini cukup lengkap bagi anda menghadapi temuduga Pembantu Tadbir Gred N19 2017. Jika anda cari rujukan ini di kedai buku atau laman-laman web yang lain dukacita dimaklumkan anda tak akan jumpa kerana ianya adalah ekskusif oleh timinfokerjaya.

Baca juga :
● Contoh Soalan Temuduga Pembantu Tadbir N19

Semoga perkongsian ini dapat membantu calon-calon temuduga Pembantu Tadbir Gred N19 2017 untuk menduduki temuduga nanti. Selamat maju jaya. Bagi calon yang gagal boleh cuba lagi tahun hadapan.

3 ulasan:

 1. Boleh saya bertanya..mcm mna saya nk tahu keputusan temuduga dikeluatkan pada bila?

  BalasPadam
  Balasan
  1. 19 december 2017 keluar keputusan

   Padam
  2. Assalamualaikum...
   betul ke keputusan keluar 19/12/2017?
   berdebar pulak ><

   Padam

Dikuasakan oleh Blogger.