Header Ads

Permohonan Jawatan Kosong SPA Negeri Sabah 2018

Permohonan Jawatan Kosong SPA Negeri Sabah 2018|Adakah anda ingin bekerja di sektor perkhidmatan awam? Permohonan adalah dipelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berasal daripada Sabah yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan awam yang ditawarkan di Jabatan Kerajaan Negeri Sabah. Untuk makluman, terdapat pelbagai jawatan kosong SPA yang ditawarkan adalah seperti berikut.

Permohonan Jawatan Kosong SPA Negeri Sabah 2018

Permohonan Jawatan Kosong SPA Negeri Sabah 2018


Berikut adalah maklumat penting tentang permohonan jawatan kosong SPA negeri Sabah tahun 2018 termasuk senarai jawatan kosong terkini dan cara permohonan :

○ Permohonan Jawatan Kosong SPA Pahang 2018
○ Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah 2018


Jawatan kosong kerajaan Negeri Sabah


○ Jurutera
○ Pegawai Veterinar
○ Pemandu Kenderaan
○ Penolong Pegawai tadbir
○ Pembantu Laut
○ Penyelidik
○ Penolong Pegawai Veterinar
○ Pegawal Keselamatan


Cara Permohonan Jawatan Kosong SPA Negeri Sabah 2018 Online 


1. Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan melayari laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) di pautan http://www.jawatan.sabah.gov.my/.
2. Bagi pengguna pertama kali perlu mendaftar akaun SPA negeri Sabah dahulu. Manakala bagi mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan kemaskini permohonan anda.
3. Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum anda membuat sebarang permohonan.
4. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

Selamat membuat Permohonan Jawatan Kosong SPA Negeri Sabah 2018 secara online. Semoga anda berjaya mendapat tawaran pekerjaan di sektor awam.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.