Header Ads

Jawatan Kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat 2019

Jawatan Kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat 2019. Peluang buat mereka yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman daripada portal SPA mempelawa kepada calon yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat tahun 2019 di Jabatan Kebajikan Masyarakat. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online di laman web SPA. Tarikh tutup permohonan adalah pada 12 Mei 2019 jam 11.59 malam.

Jawatan Kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat 2019

Jawatan Kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat 2019


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong SPA bagi jawatan Pegawai Pembangunan Masyarakat di Jabatan Kebajikan Masyarakat tahun 2019 :

Jawatan : Pegawai Pembangunan Masyarakat Gred S41
Kekosongan : 12
Simpanan : 150
Tarikh tutup : 12 Mei 2019

Iklan Permohonan Jawatan Kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat Cara Permohonan Jawatan Kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat 2019


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat Gred S41 di Jabatan Kebajikan Masyarakat tahun 2019 secara dalam talian (online) menerusi pautan di bawah :

● Permohonan boleh dibuat dibuat secara online di laman sesawang SPA.

● Setelah itu, Log In akaun anda dengan masukkan nombor kad pengenalan/ My Kad dan kata laluan.

● Kemudian, isikan jawatan kosong yang dipohon.

Nota : Sila rujuk panduan permohonan jawatan SPA disini.

Selamat membuat permohonan jawatan kosong Pegawai Pembangunan Masyarakat tahun 2019 secara online di portal SPA. Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Kebajikan Masyarakat.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.