Header Ads

Jawatan Kosong Pembantu Perawatan Kesihatan U11 2020

Jawatan Kosong Pembantu Perawatan Kesihatan U11 2020. Anda ingin bekerja di sektor kerajaan? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Kesihatan Malaysia tahun 2020. Untuk makluman, kini anda dipelawa untuk membuat permohonan jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat secara online menerusi laman web rasmi SPA. Tarikh tutup permohonan adalah pada 1 April 2020.

Jawatan Kosong Pembantu Perawatan Kesihatan U11 2020

Jawatan Kosong Pembantu Perawatan Kesihatan U11 2020


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia termasuk memaparkan kekosongan jawatan dan tarikh tutup permohonan :

Jawatan : PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN GRED U11
Jabatan : Kementerian Kesihatan Malaysia
Sektor : Kerajaan
Kekosongan : 407
Simpanan : 1000
Tarikh Tutup Permohonan : 01 April 2020

Cara Permohonan Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia secara dalam talian seperti di bawah :

Permohonan ini boleh dibuat secara online di laman web SPA.

Semoga anda berjaya mendapat tawaran di Kementerian Kesihatan Malaysia tahun 2020.

Penafian : Perhatian buat pemohon jawatan kosong yang dipaparkan hanya valid atau sah hanya pada tarikh yang ditampilkan dalam posting ini. Sebarang masalah melibatkan tarikh iklan permohonan jawatan kosong bukan tanggungjawab daripada web www.spa8i.net. Harap maklum.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.