Header Ads

Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah 2023

Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah 2023. Adakah anda ingin bekerja di sektor perkhidmatan awam? Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah tahun 2023? Permohonan adalah dipelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berasal daripada Kedah yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan awam yang ditawarkan di Jabatan Kerajaan Negeri Kedah tahun 2023. Untuk makluman, terdapat pelbagai jawatan kosong SPA yang ditawarkan di negeri Kedah adalah seperti berikut. Permohonan boleh dibuat secara online melalui laman sesawang SPA Negeri Kedah.

Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah 2023

Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah 2023 Online 


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong SPA negeri Kedah termasuk memaparkan senarai jawatan kosong dan aplikasi permohonan :

Senarai Jawatan Kosong SPA Kedah Terkini


Akan dikemaskini 

Cara Permohonan Jawatan Kosong SPA Kedah Online 


1. Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan melayari laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Kedah Darul Aman di pautan https://spa.kedah.gov.my/

2. Bagi pengguna pertama kali perlu mendaftar akaun SPA dahulu. Manakala bagi mereka yang telah mendaftar, anda hanya perlu login dan kemaskini permohonan anda.

3. Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum anda membuat sebarang permohonan.

4. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

Nota Penting :
● Pendaftaran permohonan jawatan adalah sepanjang masa dan hanya diterima melalui online sahaja.
● Sebarang surat menyurat dan penghantaran resume tidak diperlukan.
● Tempoh sah laku permohonan adalah setahun. Urusan pengambilan adalah tertakluk kepada kekosongan jawatan yang dilaporkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah.

Semoga anda berjaya mendapat tawaran pekerjaan di sektor awam negeri Kedah tahun 2023.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.