Header Ads

Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat

Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat. Adakah anda calon peperiksaan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat sesi Jun 2019? Jika ya! Tahniah diucapkan kepada anda yang dipanggil untuk menjawab peperiksaan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat Gred S41 secara atas talian (online) pada 26 Jun 2019 di laman portal SPA. Bagaimana persediaan anda untuk menduduki peperiksaan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat kali ini? Bagi anda yang belum menyemak panggilan peperiksaan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat boleh merujuk pautan di bawah.

Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat

Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat 


Berikut adalah hebahan daripada pihak SPA berkenaan tarikh dan maklumat exam peperiksaan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat Gred S41 tahun 2019 :

MAKLUMAN TERKINI : JADUAL PEPERIKSAAN ONLINE
============================================

PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT GRED S29

Tarikh Peperiksaan :  26 Jun 2019 (Rabu)
Masa : 10:00 pagi - 12:25 Tengah Hari

Sila layari laman web :
-----------------------
http://e-semakan.spa.gov.my/peg_pembgnan_masyarakat

"Segala pemakluman terkini mengenai peperiksaan akan dipaparkan di Portal Rasmi SPA dan Laman Facebook Rasmi SPA  semasa peperiksaan dijalankan. Pastikan anda tidak ketinggalan dengan maklumat mutakhir pihak SPA!"

*Semua calon akan menduduki peperiksaan pada sesi dan masa yang sama, bermula pada jam 10:00 pagi hingga 12:25 tengah hari.

Selamat menduduki peperiksaan online!

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.