Header Ads

Jawatan Kosong Jabatan Penyiaran Malaysia 2021

Jawatan Kosong Jabatan Penyiaran Malaysia 2021. Peluang buat mereka yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di sektor perkhidmatan awam. Untuk makluman Jabatan Penyiaran Malaysia mempelawa kepada mereka yang berkomited dan berminat membuat permohonan jawatan kosong terkini pada tahun 2021. Permohonan jawatan kosong ini boleh dibuat dengan emel permohonan lengkap resume beserta gmbar, salinan kad pengenalan dan salinan sijil akademik sebelum 2 April 2021.

Jawatan Kosong Jabatan Penyiaran Malaysia 2021

Jawatan Kosong Jabatan Penyiaran Malaysia 2021


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong di Jabatan Penyiaran Malaysia termasuk memaparkan kekosongan jawatan, aplikasi permohonan dan tarikh tutup :

Jawatan : PERSONEL MYSTEP
Jabatan : Jabatan Penyiaran Malaysia
Tarikh tutup permohonan : 2 April 2021

Cara Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Penyiaran Malaysia Online 


Berikut adalah panduan permohonan jawatan kosong di Jabatan Penyiaran Malaysia secara dalam talian (online) menerusi pautan di bawah :

Sila emel permohonan lengkap resume beserta gmbar, salinan kad pengenalan dan salinan sijil akademik sebelum 2 April 2021.

Nota : Pemohon yang tidak menerima panggilan selepas satu bulan daripada tarikh tutup permohonan adalah dianggap tidak berjaya.

Semoga anda berjaya mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Penyiaran Malaysia tahun 2021.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.