Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Arkitek Landskap Gred J41

Gaji, Kelayakan & Tugas Arkitek Landskap Gred J41. Berminat bekerja sebagai kakitangan awam di Jabatan Landskap Negara? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Arkitek Landskap Gred J41.


Permohonan dan pengambilan jawatan Arkitek Landskap telah dibuka kekosongan jawatan di Jabatan Landskap Negara. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Arkitek Landskap bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Arkitek Landskap Gred J41


Berikut dikongsikan adalah informasi tentang Arkitek Landskap Gred J41 mengenai gaji, kelayakan dan deksripsi tugasnya ;

Gaji Penolong Pegawai Undang-Undang Gred L29


Gaji Arkitek Landskap Gred J41 sekitar RM2,529.00 sehingga RM9,643.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan adalah berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Arkitek Landskap 


Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:
(a) Warganegara Malaysia;
(b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
(c) Ijazah Sarjana Muda Seni Bina Landskap yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf denggannya.(Gaji Permulaan pada Gred J41 : RM2,529.00); atau

Jawatan Arkitek Landskap Gred J41 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

Deskripsi Tugas Arkitek Landskap Gred J41


Berikut adalah tugas-tugas Arkitek Landskap Gred J41 seperti di bawah :

Bertanggungjawab melaksanakan reka bentuk kerja-kerja pembangunan, penyelenggaraan, pengawasan projek, mereka bentuk pelan pembangunan, taman awam, lanskap serta memberi ‘input' kepada rancangan pelan pembangunan struktur, kertas-kertas mengenai garis panduan dan perancangan serta projek-projek yang dilaksanakan oleh Jabatan.

Semoga perkongsian ini tentang Gaji, Kelayakan & Tugas Arkitek Landskap Gred J41 dapat membantu mereka yang ingin bekerja di sektor kerajaan.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.