Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29. Adakah anda ingin bekerja di sektor perkhidmatan awam? Jom mohon jawatan kosong kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Penolong Pegawai Antidadah Gred S29.

Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Permohonan dan pengambilan jawatan koson Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di Agensi Antidadah Kebangsaan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29


Berikut adalah informasi tentang Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 mengenai tangga gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugasnya ;

Gaji Penolong Pegawai Antidadah Gred S29


Gaji Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 sekitar RM1,493.00 sehingga RM5,672.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 pula berjumlah RM145.00.

Syarat Kelayakan Pegawai Antidadah Gred S41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Sijil Tinggi Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan pada Gred S29: RM1,493.00); atau
● Sijil Tinggi Agama Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan pada Gred S29: RM1,493.00); atau
● Diploma dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji permulaan pada Gred S29: RM1,770.95)

Jawatan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29


Berikut adalah tugas-tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 seperti di bawah :

Bertanggungjawab melaksanakan semua program pemulihan di institusi dan komuniti, program pencegahan, menjalankan fungsi penguatkuasaan undang-undang berkaitan dengan dadah dan tugas-tugas lain yang diarahkan oleh pegawai atasan.

INFO BERKAITAN :

● Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Arkib Negara Malaysia 2018

Semoga perkongsian ini tentang gaji, kelayakan dan tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 membantu mereka yang ingin bekerja kakitangan kerajaan. Selamat maju jaya.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.