Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Antidadah Gred S41

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Antidadah Gred S41. Adakah anda ingin bekerja di sektor perkhidmatan awam? Jom mohon jawatan kosong kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Pegawai Antidadah Gred S41.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Antidadah Gred S41

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Pegawai Antidadah Gred S41 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di Agensi Antidadah Kebangsaan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Pegawai Antidadah Gred S41 bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Antidadah Gred S41


Berikut adalah informasi tentang Pegawai Antidadah Gred S41 mengenai tangga gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugasnya ;

Gaji Pegawai Antidadah Gred S41


Gaji Pegawai Antidadah Gred S41 sekitar RM2,078.00 sehingga RM9,544.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Pegawai Antidadah Gred S41 pula berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Pegawai Antidadah Gred S41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Ijazah sarjana muda dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji Permulaan pada Gred S41 : RM2,078.00); atau
● Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang berkaitan yang  yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji Permulaan pada Gred S41 : RM2,281.86).

Jawatan Pegawai Antidadah Gred S41
boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Pegawai Antidadah Gred S41


Berikut adalah tugas-tugas Pegawai Antidadah Gred S41 seperti di bawah :

Membantu memastikan pelaksanaan dasar-dasar dan pencapaian matlamat bagi semua program pemulihan di institusi dan komuniti, program pencegahan dan penguatkuasaan undang-undang berkaitan dengan dadah, kaedah-kaedah pentadbiran pusat dan tugas-tugas lain yang diarahkan oleh pegawai atasan.

INFO BERKAITAN :

● Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Arkib Negara Malaysia 2018

Semoga perkongsian ini tentang gaji, kelayakan dan tugas Pegawai Antidadah Gred S41 membantu mereka yang ingin bekerja kakitangan kerajaan. Selamat maju jaya.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.