Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Penyelia Asrama Gred N19

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Dietetik Gred U41 | Berminat bekerja menjadi penjawat awam? Jom mohon kerja kosong kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Penyelia Asrama Gred N19.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penyelia Asrama Gred N19

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Penyelia Asrama Gred N19 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di Pelbagai Kementerian atau Jabatan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Penyelia Asrama bagi permohonan lepasan Sijil Pelajaran Malaysia menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penyelia Asrama Gred N19


Berikut adalah informasi tentang Penyelia Asrama Gred N19 mengenai gaji, kelayakan dan deksripsi tugasnya ;

Gaji Penyelia Asrama Gred N19


Gaji Penyelia Asrama Gred N19 sekitar RM1,352.00 sehingga RM4,003.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Penyelia Asrama Gred N19 pula berjumlah RM100.

Syarat Kelayakan Penyelia Asrama Gred N19


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan ialah pada Gred N19: RM1,352.00); atau
● Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
(Gaji permulaan ialah pada Gred N19: RM1,408.40); atau
● Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 3 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
(Gaji permulaan ialah pada Gred N19: RM1,464.80).

Jawatan Penyelia Asrama Gred N19 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Penyelia Asrama Gred N19


Berikut adalah tugas-tugas Penyelia Asrama Gred N19 seperti di bawah :

Bertanggungjawab memastikan asrama pelajar dalam keadaan yang baik, selamat dan selesa untuk para pelajar.

Semoga perkongsian ini tentang gaji, kelayakan dan tugas Penyelia Asrama Gred N19 membantu mereka yang ingin bekerja kakitangan kerajaan. Selamat maju jaya.

Sumber : SPA

1 ulasan:

  1. Sgt bermnfaat..cuma ingin tahu apa gred tertinggi utk jawatan penywlia asrama?

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.