Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Juruukur Bangunan J29

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Juruukur Bangunan J29. Adakah anda ingin bekerja di sektor perkhidmatan awam? Jom mohon jawatan kosong kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Penolong Juruukur Bahan Gred JA29.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Juruukur Bangunan J29

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Penolong Juruukur Bahan JA29 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di Jabatan Kerja Raya/ Pelbagai Jabatan/ Agensi. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Penolong Juruukur Bahan JA29 bagi permohonan kerja lepasan Diploma menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Juruukur Bangunan J29


Berikut adalah informasi tentang Penolong Juruukur Bahan Gred JA29 mengenai tangga gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugasnya ;

Gaji Penolong Juruukur Bahan JA29


Gaji Penolong Juruukur Bahan JA29 sekitar RM1,549.00 sehingga RM5,701.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Penolong Juruukur Bahan JA29 pula berjumlah RM145.00.

Syarat Kelayakan Penolong Juruukur Bahan JA29


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Sijil dalam bidang ukur bahan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji Permulaan pada Gred JA29 : RM1,549.00); atau
● Diploma dalam bidang ukur bahan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji Permulaan pada Gred JA29 : RM1,935.02

Jawatan Penolong Juruukur Bahan JA29 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Penolong Juruukur Bahan JA29


Berikut adalah tugas-tugas Penolong Juruukur Bahan JA29 seperti di bawah :

Bertanggungjawab mengendali pelaksanaan skop kerja ukur bahan berhubung pentadbiran kontrak termasuk menyediakan anggaran kos awal, membuat pengukuran kuantiti (taking off), menyediakan dokumen tender dan kontrak, menyedia perakuan bayaran interim, menyedia arahan perubahan kerja, perakuan akaun dan bayaran muktamad, mengemas kini sijil-sijil dan perakuan yang berkaitan dan menjalankan tugas-tugas lain yang diarahkan dari semasa ke semasa.

INFO BERKAITAN :

● Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Arkib Negara Malaysia 2018

Semoga perkongsian ini tentang gaji, kelayakan dan tugas Penolong Juruukur Bahan JA29 membantu mereka yang ingin bekerja kakitangan kerajaan. Selamat maju jaya.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.