Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Kurator Gred S29

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Kurator Gred S29. Anda berminat bekerja sebagai kakitangan awam sebagai Penolong Kurator? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Permohonan jawatan kosong Penolong Kurator Gred S29 boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA. Ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Penolong Kurator Gred S29.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Kurator Gred S29

Permohonan dan pengambilan jawatan Penolong Kurator Gred S29 telah dibuka kekosongan jawatan di jabatan atau pelbagai kementerian. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Penolong Kurator Gred S29 bagi permohonan kerja lepasan PMR/PT3 menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Penolong Kurator Gred S29


Berikut dikongsikan adalah informasi tentang Penolong Kurator Gred S29 mengenai gaji, kelayakan dan deksripsi tugasnya ;

Gaji Penolong Kurator Gred S29


Gaji Penolong Kurator Gred S29 sekitar RM1,493.00 sehingga RM5,672.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan adalah berjumlah RM145.00.

Syarat Kelayakan Penolong Kurator Gred S29


Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

1. warganegara Malaysia;
2. berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
3. Bekas anggota polis atau tentera yang sekurang- kurangnya berpangkat Sarjan atau yang setaraf dengannya dan telah disahkan dalam jawatan tersebut serta mempunyai rekod perkhidmatan yang baik.(Gaji permulaan ialah pada Gred N29: RM1,770.95).

Jawatan Penolong Kurator Gred S29 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

Deskripsi Tugas Penolong Kurator Gred S29


Berikut adalah tugas-tugas Penolong Kurator Gred S29 seperti di bawah :

-

Selamat maju jaya dan semoga dapat berkhidmat di pelbagai jabatan.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.