Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penerbitan Gred N41

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penerbitan Gred N41. Berminat bekerja menjadi penjawat awam? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Bagi anda yang berkelayakan boleh memohon jawatan kosong Pegawai Penerbitan Gred N41 yang boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA. Sebelum itu, ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Pegawai Penerbitan Gred N41.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penerbitan Gred N41

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Pegawai Penerbitan Gred N41 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di pelbagai Kementerian/ Jabatan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Pegawai Penerbitan Gred N41 bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penerbitan Gred N41


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang tentang Pegawai Penerbitan Gred N41 mengenai senarai gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugas ;

Gaji Pegawai Penerbitan Gred N41


Gaji Pegawai Penerbitan Gred N41 sekitar RM2,080.00 sehingga RM9,546.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Pegawai Penerbitan Gred N41 pula berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Pegawai Penerbitan Gred N41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Ijazah sarjana muda yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan ialah pada Gred N41: RM2,080.00); atau
● Ijazah sarjana muda kepujian yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji permulaan ialah pada Gred N41: RM2,283.43).

Jawatan Pegawai Penerbitan Gred N41 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Pegawai Penerbitan Gred N41


Berikut adalah tugas-tugas Pegawai Penerbitan Gred N41 seperti di bawah :

Bertanggungjawab terhadap perkhidmatan maklumat termasuk pengurusan perpustakaan khas, penerbitan dan sistem dokumentasi.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.