Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41. Berminat bekerja menjadi penjawat awam? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Bagi anda yang berkelayakan boleh memohon jawatan kosong Pegawai Penyelidik Sosial yang boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA. Sebelum itu, ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di pelbagai Kementerian/ Jabatan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang tentang Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 mengenai senarai gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugas ;

Gaji Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41


Gaji Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 sekitar RM2,080.00 sehingga RM9,546.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 pula berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Ijazah sarjana muda yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan ialah pada Gred N41: RM2,080.00); atau
● Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan ialah pada Gred N41: RM2,283.43).

Jawatan Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41


Berikut adalah tugas-tugas Pegawai Penyelidik Sosial Gred N41 seperti di bawah :

Tugas utama ialah merancang program penyelidikan termasuk mereka bentuk kajian, pengutipan dan penganalisaan maklumat serta penilaiannya, ke atas dasar-dasar dan program-program pembangunan negara.

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.