Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Rancangan Tanah Gred G41

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Rancangan Tanah Gred G41. Berminat bekerja menjadi penjawat awam? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Bagi anda yang berkelayakan boleh memohon jawatan kosong Pegawai Rancangan Tanah Gred G41 yang boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA. Sebelum itu, ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Pegawai Rancangan Tanah Gred G41.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Rancangan Tanah Gred G41

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Pegawai Rancangan Tanah akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di pelbagai Kementerian/ Jabatan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Pegawai Rancangan Tanah bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pegawai Rancangan Tanah Gred G41


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang tentang Pegawai Rancangan Tanah Gred G41 mengenai senarai gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugas ;

Gaji Pegawai Rancangan Tanah Gred G41


Gaji Pegawai Rancangan Tanah Gred G41 sekitar RM2,084.00 sehingga RM9,551.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Pegawai Rancangan Tanah Gred G41 pula berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Pegawai Rancangan Tanah Gred G41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang perladangan, pertanian atau bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan ialah pada Gred G41: RM2,390.37).

Jawatan Pegawai Rancangan Tanah Gred G41 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Pegawai Rancangan Tanah Gred G41


Berikut adalah tugas-tugas Pegawai Rancangan Tanah Gred G41 seperti di bawah :

-

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.