Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengajar Gred U41

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengajar Gred U41. Berminat bekerja menjadi penjawat awam? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Bagi anda yang berkelayakan boleh memohon jawatan kosong Pengajar Gred U41 yang boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA. Sebelum itu, ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Pengajar Gred U41.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengajar Gred U41

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Pengajar Gred U41 akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di Kementerian Kesihatan Malaysia. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Pengajar Gred U41 bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengajar Gred U41


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang tentang Pengajar Gred U41 mengenai senarai gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugas ;

Gaji Pengajar Gred U41


Gaji Pengajar Gred U41 sekitar RM2,429.00 sehingga RM9,656.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Pengajar Gred U41 pula berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Pengajar Gred U41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya;
● Mempunyai sekurang-kurangnya tiga (3) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan; dan telah berdaftar dengan Lembaga dalam bidang yang berkaitan (jika berkenaan). (Gaji permulaan ialah pada Gred U41: RM2,429.00)

Jawatan Pengajar Gred U41 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Pengajar Gred U41


Berikut adalah tugas-tugas Pengajar Gred U41 seperti di bawah :

-

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.