Header Ads

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengurus Taman/Ladang Gred G41

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengurus Taman/Ladang Gred G41. Berminat bekerja menjadi penjawat awam? Jom mohon kerja kerajaan dan buat permohonan melalui portal SPA8i iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam. Bagi anda yang berkelayakan boleh memohon jawatan kosong Pengurus Taman/Ladang yang boleh dibuat secara online di laman web rasmi SPA. Sebelum itu, ketahui apa syarat kelayakan, tugas dan gaji Pengurus Taman/Ladang Gred G41.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengurus Taman/Ladang Gred G41

Permohonan dan pengambilan jawatan kosong Pengurus Taman/Ladang akan dibuka jika ada kekosongan jawatan di mana-mana Jabatan. Apa penting anda kena isi permohonan online jawatan Pengurus Taman/Ladang Gred G41 bagi permohonan kerja lepasan Ijazah Sarjana Muda menerusi SPA.

Gaji, Kelayakan & Tugas Pengurus Taman/Ladang Gred G41


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang tentang Pengurus Taman/Ladang Gred G41 mengenai senarai gaji, syarat kelayakan dan deksripsi tugas ;

Gaji Pengurus Taman/Ladang Gred G41


Gaji Pengurus Taman/Ladang Gred G41 sekitar RM2,084.00 sehingga RM9,551.00. Manakala untuk kadar kenaikan gaji tahunan Pengurus Taman/Ladang Gred G41 pula berjumlah RM225.00.

Syarat Kelayakan Pengurus Taman/Ladang Gred G41


● Warganegara Malaysia.
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
● Ijazah sarjana muda sains kepujian dalam bidang sains semulajadi atau bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan ialah pada Gred G41: RM2,288.16); atau;
● Ijazah Sarjana Muda Sains Pertanian yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji permulaan ialah pada Gred G41: RM2,390.37).

Jawatan Pengurus Taman/Ladang Gred G41 boleh dimohon menerusi Borang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Buat pemohon pekerjaan yang daftar masuk SPA menerusi Borang Permohonan SPA8i Online, kini anda boleh menyemak jadual temuduga SPA anda : semakan panggilan temuduga SPA dan juga mengetahui keputusan temuduga SPA anda : semakan keputusan temuduga SPA.

>> Artikel berkaitan : Semakan Status SPA8i Melalui SMS 

Deskripsi Tugas Pengurus Taman/Ladang Gred G41


Berikut adalah tugas-tugas Pengurus Taman/Ladang Gred G41 seperti di bawah :

-

Sumber : SPA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.